Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов член + Нещо дрънчи отдолу

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов член + Нещо дрънчи отдолу

Здравейте, за първи път пиша тема във форума, аз съм също от новите собственици на Алфа 156. Колата е супер, само ме дразни адски много някакво тежко подрънкване отдолу, което се чува при преминаване през дупки. Също ако подам рязко газ на 5-та се чува много ясно и отчетливо. Все едно нещо голямо и тежко е откачено и блъска по пода. Ще трябва сервиз, но в момента финансите са много кът и все пак искам да знам какво точно да очаквам. Така да се каже в тази тема може да ми честитите и да ме поуспокоите
    156 1.8 TS 98

Провери си гърнетата,мойте правеха така на задна тропаше яко и на дупки
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

може да са ти махнали катализатора преди да ти я продадат
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Едва ли, преди да дойде при мен беше препродадена в Швейцария, където предполагам това няма да се случи. (това за катализатора)
        А за гърнетата и аз предполагах, че е от това. Засега ще си я карам лекичко поне докато я закарам на сервиз.
        156 1.8 TS 98

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
          може да са ти махнали катализатора преди да ти я продадат
          Да резонатора издава дразнещ звук ама не е като тропане а по скоро като продънено гърне, абе не е и точно такова..... Но отиди да си видиш карантиите на някои канал и ще ти стане ясно.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

честита играчка може да качиш снимки да я видим
            Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

Скоро може и да кача, засега вида й е непредставителен. Трябва да я изкъпя
              156 1.8 TS 98

Comment

Working...
              X